Uppdaterat utbud av digitala utbildningar

Vi har många digitala utbildningar att erbjuda er och utbudet blir större för varje dag. Vi jobbar stenhårt på att identifiera behov som ni har och leverera utbildning på det sätt som passar er bäst.

 

I dagsläget har vi flera digitala utbildningar. Några som e-learnning där du kan ta kursen när det passar dig och några lärarledda via teams. Vi erbjuder personlig coaching inom både HR och ledarskap där du som chef kan få stöd med de utmaningar du står inför.

 

Både på säkerhetssidan och inom arbetsmiljö har vi redan flera lösningar och våra utbildare är öppna för att hitta smarta sätt att leverera det ni behöver.

 

Vi jobbar dessutom på att ta fram kortare inspirationsföreläsningar om krishantering, kriskommunikation och mycket annat.

 

 

Online utbildningar

 

Vi vill gärna höra vad ni behöver i dagsläget och framåt. Vi anpassar vårt utbud efter era önskemål och behov så kommunikationen med er är viktig för oss.

 

För att hitta våra digitala utbildningar söker du på ordet online i fritextsöket på hemsidan eller kontaktar någon av oss så hjälper vi dig vidare.

 

Saknar du någon utbildning som du skulle föredra att genomföra digitalt? Hör av dig!

 

Kontakta gärna oss om du har frågor och funderingar via info@foretagsutbildarna.se
eller tel: 0650-358 80

Kontakt

Tel: 0650-358 80
info@foretagsutbildarna.se

 

Fakturor
Skickas till info@foretagsutbildarna.se.
Övriga fakturor går till Hudiksvalls postadress.
Organisationsnr: 769606-7409.

Kontor

Hudiksvall
Kastellvägen 2A, 824 50, Hudiksvall

 

Sandviken
Spångvägen 10, 811 32, Sandviken

 

Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, 891 33, Örnsköldsvik