Ny kundundersökning på gång

Företagsutbildarna ägs av sina medlemmar och arbetar för att de ska få utbildning på ett professionellt sätt av hög kvalitet, nära kunden till bästa möjliga pris. För att lyckas med den utmaningen är det viktigt att höra vad medlemmar och kunder tycker. Därför är det dags igen för Företagsutbildarnas kundundersökning som skickas ut till medlemmar, kunder och samarbetspartners.
Företagsutbildarna ägs av sina medlemmar och arbetar för att de ska få utbildning på ett professionellt sätt av hög kvalitet, nära kunden till bästa möjliga pris. För att lyckas med den utmaningen är det viktigt att höra vad medlemmar och kunder tycker. Därför är det dags igen för Företagsutbildarnas kundundersökning som skickas ut till medlemmar, kunder och samarbetspartners.

Genom denna undersökning vill vi få hjälp av er att bli bättre genom att få reda på hur ni ser på oss, vad som är viktigt för er och vad ni önskar i framtiden. Det är en betydelsefull del i vår utveckling och även viktigt för er, för att vårt samarbete ska fungera så bra som möjligt.

Vi är mycket tacksamma om ni tar er tid att delta i undersökningen, den beräknas ta max tio minuter. Undersökningen kommer under andra halvan av februari.

– Vår devis är ”vi säljer inte det vi har, vi köper det ni behöver” och den kräver att vi hela tiden lyssnar på våra kunder. Därför är det viktigt att vi får många svar på undersökningen” säger Gunnar Klefbom, VD på Företagsutbildarna.