Arbetsmiljöutbildning för chefer

Företagsutbildarna erbjuder nu en arbetsmiljöutbildning för chefer som för ett antal år sedan gått kursen BAM – Bättre arbetsmiljö. Det är en endagskurs med syfte att både fräscha upp deltagarnas kunskaper samt ge dem information om det som är nytt i AFS 2015:4.
Några som nyligen gått kursen är ett antal chefer från Huddig. Jan-Erik Johansson, platschef på Huddig är nöjd med utbildningen och berättar att syftet för dem till största del var att ge cheferna en gemensam grund att utgå från i det fortsatta arbetet med arbetsmiljöområdet.

– Utifrån det var utbildningen klockren för oss, jag tycker att den nådde våra förväntningar. Därför kan jag varmt rekommendera den till andra, säger Jan-Erik Johansson.

Vid intresse för en sådan här kurs, kontakta Företagsutbildarna så berättar vi mer. Våra kontaktuppgifter hittas via länken nedan:

Kontakta oss