Bli mer effektiv och må bättre på jobbet

PEP – Personliga Effektivitets Programmet är en utbildning som riktar sig till alla som har ont om tid och känner att de vill förändra sin arbetssituation på grund av att de har för mycket att göra. Kursen handlar om att träna in ett nytt beteende för att bli mer effektiv i sitt arbete.
Annika Östman har jobbat med PEP sedan år 2010, hon blev inspirerad efter att själv gått kursen några år tidigare. Nu är hon Företagsutbildarnas PEP-konsult och tycker att det är väldigt kul att kunna hjälpa andra.

– Jag vill göra människor medvetna om hur mycket de kan påverka sina liv. PEP är en livsstil och det handlar om att bli effektiv, frigöra tid och att inte bara titta ner, utan upp också, förklarar Annika.

Utbildningen är uppdelad i tre steg på sex till tio månader, där teori varvas med att praktisera den nya kunskapen och att få personlig coaching. Deltagarna får verktyg för att förstå hur de ska spara mer tid och det kan till exempel handla om planering, struktur och att hitta sitt flöde.

Susanna Karlevill har beställt och själv deltagit på utbildningen när den genomfördes på en avdelning på Sandvik Materials Technology. För henne har utbildningen haft stor effekt.

– Personligen har utbildningen högst avsevärt förbättrad både mitt välbefinnande samt att min leveranstid för att svara internkunder, medarbetare och övriga intressenter har ökat. Sällan har en kurs gett så mycket energi! Kursledaren är en sann förebild när det gäller att utstråla energi och systematiskt ta oss igenom PEP-konceptet.

Företagsutbildarna genomför regelbundet öppna företagsinterna utbildningar. Vill du veta mer om den här utbildningen besök vårs kurssida via länken nedan eller kontakta oss för att diskutera utbildningen med en av våra utbildningsrådgivare.Kurssida PEP - Personliga Effektivitets Programmet