Senaste nytt från Företagsutbildarna

Det har under de senaste månaderna hänt en hel del nytt hos Företagsutbildarna. Vi jobbar hela tiden för att effektivisera vårt arbete och förenkla tjänsterna och kontakten med våra kunder. Bland annat har vi en helt ny webbplats sedan ett tag tillbaka, vi har en ny e-postfunktion och är på gång att lansera en praktisk påminnelsetjänst.
Företagsutbildarna har sedan några månader tillbaka ett helt nytt system för kursanmälan som vi är mycket nöjda med. Systemet är mer standardiserat än det tidigare, där man lättare kan se överskådlig information om till exempel vilka orter olika utbildningar genomförs på. Ett specifikt exempel är vår truckutbildning där man på ett enkelt sätt får en överblick över var och när man kan delta i kursen. Det här är viktigt för oss eftersom det hjälper till att effektivisera och förenkla vårt arbete. Vi tar gärna emot synpunkter från er gällande systemet.

I samband med nya systemet lanserades också Företagsutbildarnas nya webbplats tidigare i år, även den ska förenkla för våra kunder. I den nya kurskatalogen är det till exempel möjligt att söka på flera orter eller utbildningar på samma gång. För att prenumerera på informationsutskick om kommande kurser, utbildningstips eller andra nyheter från Företagsutbildarna kan man även anmäla sig till vårt utskick via e-post. Det anpassas utifrån just dina behov, intressen och verksamhetsort. Klicka här för att börja prenumerera på information.

Vi har även en påminnelsetjänst som är på gång att lanseras. Tjänsten innebär att en medlem kan få en påminnelse om en repetitionsutbildning, det vill säga en utbildning som kräver att man förnyar sina kunskaper, till exempel olika säkerhetsutbildningar. Låter påminnelsetjänsten intressant, kontakta oss.

Sedan årsskiftet har Företagsutbildarna ett antal nya samarbeten. Det är bland annat med Gaia Leadership, ett nätverk av ledarskapskonsulter. Efterfrågan av ledarskapsutbildningar är stor, så vi är glada att samarbeta med fler konsulter inom det området. Ytterligare ett nytt spännande samarbete framöver gör Företagsutbildarna med Hariett, ett företag som utvecklar digitala utbildningar. Det är en webbaserad utbildning inom arbetsmiljö som riktar sig till alla medarbetare inom företag och organisationer. Man köper en licens till kursen som man då har tillgång till under ett år framåt. Vid intresse, läs mer här.