Nya kurser för kommuner lanseras

Företagsutbildarna lanserar nu flera nya kurser riktade mot kommun och offentlig sektor. De flesta kurser finns både som öppna kurser men kan också anpassas utifrån olika förvaltningars och kommunala bolags behov. Utbildningar som har genomförts, till exempel Möta människor med rättshaveristiskt beteende och Bemanning och optimerad schemaläggning i offentlig sektor, har fått mycket positiva recensioner i våra kursutvärderingar.
Nu kommer fler kommunspecifika utbildningar att lanseras, det är till exempel kurserna Ny förvaltningslag och ny kommunallag – vilka förändringar innebär det? och Offentlighet och sekretess för kommunala förvaltningar och bolag. För att se dessa kurser, besök vår kurskatalog. Vid frågor eller intresse för någon av utbildningarna, kontakta oss.

– Vi tror att vårt kursutbud för kommuner och offentlig sektor kommer att öka kraftigt under 2018 eftersom intresset ökat och därmed också efterfrågan, säger Mattias Durnik, vice VD och utbildningsrådgivare på Företagsutbildarna.