Förstärkning hos Företagsutbildarna i Sandviken

Nu kommer en av Företagsutbildarnas utbildningsrådgivare i Hudiksvall, Elvy Jonsnäs, även att arbeta på kontoret i Sandviken två dagar i veckan tillsammans med Maria Eriksson som är regionansvarig och utbildningsrådgivare där.
– Det är otroligt roligt och man märker att behovet av utbildning ser ungefär likadant ut överallt, med stora behov. Det ger på sikt även möjlighet till större samarbeten över gränserna mellan Hälsingland, Gästrikland och Västernorrland, säger Elvy Jonsnäs.

Fokus just nu ligger till stor del på att göra företagsbesök i Sandviken och närområdet för att berätta om Företagsutbildarnas affärsidé, vad vi kan hjälpa till med samt att lyssna av behov och önskemål.

– Att Elvy kommer till Sandviken är mycket bra för kontakten med och mellan de lokala företagen. Vi får på så sätt möjlighet att göra fler besök hos företag och sprida kunskapen om föreningen Företagsutbildarna. Dessutom ökar möjligheten att genomföra fler lokala utbildningar om medlemmarna blir fler, säga Gunnar Klefbom, VD på Företagsutbildarna.