Höstens kurser hos Företagsutbildarna för kommuner och offentlig sektor

Nu finns ett antal utbildningar i Företagsutbildarnas kurskatalog med start i höst som riktar sig främst mot tjänstemän och politiker inom kommun och övrig offentlig sektor. Det finns både öppna kurser att anmäla sig till samt utbildningar som inte ännu är datumsatta och som går att skicka in en intresseanmälan om.

Grunden för utbudet är efterfrågan, så vi lyssnar ständigt på marknadens behov och önskemål, både inom privat och offentlig sektor.
– Det vi riktar mycket kraft på nu, utöver säkerhetsutbildningar som alltid är viktiga för såväl företag som kommuner, handlar mycket om juridikkurser och organisationsutvecklande utbildningar. Vi märker till exempel ett stort intresse inom nyheter kring lagstiftningsområdet samt kurser om bemötande och hur man hanterar svåra situationer och samtal, säger Mattias Durnik, vice VD och utbildningsrådgivare på Företagsutbildarna.

För att se kurser riktade mot offentlig sektor, klicka här. Om det finns frågor och funderingar kring utbildningar, kontakta oss.