Spännande tillskott till organisationen

Denna vecka börjar vår nya medarbetare Jenny Persson hos oss på Hudiksvallskontoret. Hon kommer senast från en tjänst som Staffing & Recruiting Manager på rekryterings- och bemanningsföretaget Bravura i Sundsvall. Jenny ansluter som utbildningsrådgivare och ser fram emot att arbeta kundnära med kompetensutvecklingsfrågor på Företagsutbildarna.
Jenny har länge varit bekant med Företagsutbildarna och blev intresserad när hon fick tips om att det fanns en ledig tjänst på hemmaplan.

– Det känns så spännande att börja! Det är något nytt för mig, men ändå inte. Kundbehov, kompetensutmaningar och kunddialoger känner jag mig hemma med, men utbildningar är ett nytt område för mig, säger Jenny.

Jenny är utbildad personalvetare och började under utbildningen att jobba extra på Proffice inom rekrytering. Sedan fick hon anställning på Bravura och har haft olika titlar inom företaget, men det har alltid handlat om kompetensbehov, konsulthantering och rekrytering. Senast kommer hon från en roll som rekryteringschef på samma företag.

– På Företagsutbildarna kommer jag både att hjälpa medlemsföretag att se över utbildningsbehov och med att locka nya kunder och medlemmar till organisationen. Men till en början kommer fokus ligga på att lära mig om företaget, branschen och få en överblick över nätverket. Jag ser mycket fram emot att lära känna medlemmarna och kunderna för att kunna börja leverera.