Vinnande Presentationer och Retorik 2 dagar

Ingår det i ditt jobb att hålla presentationer för en större eller mindre grupp? Känner du ibland att du skulle vilja vässa dina presentationer ett snäpp till? Då är den här utbildningen för dig! Att presentera en idé eller ett förslag på ett engagerande och professionellt sätt är nödvändigt för att kunna förmedla ditt budskap och få gehör.

Målgrupp

Alla som någon gång i sitt arbete står inför uppgiften att hålla en dragning/presentation inför en större eller mindre grupp.

Efter utbildningen kommer du att ha kunskap om retorik samt ha redskap för hur du på egen hand kan skapa snygga, lättlyssnade och intressanta presentationer som är anpassade till dina åhörare. Du lämnar utbildningen med en personlig verktygslåda samt feedback anpassad just för dig.

Innehåll

Dag 1
Under dag 1 får du grundläggande kunskaper om retorik, som du snabbt kan omsätta i din egen vardag. Du får verktyg för hur du ska planera struktur och upplägg på dina presentationer. Du får även kunskap i hur en tilltalande och väl fungerande Power Point presentation ska se ut samt värdefulla och konkreta råd när det gäller ditt framförande.

Dag 2
Du bidrar med innehållet i din presentation och utbildningen ger dig retoriken som lyfter dina presentationer till en ny nivå. Denna dag får du möjlighet till individuell inspelning med konstruktiv feedback samt möjlighet till en repeterad och förbättrad inspelning efter feedbacken.

Gruppens storlek är begränsad till maximalt åtta deltagare för att säkerställa en hög kvalité, aktiva deltagare och individuell utveckling.

Om utbildaren
Christina Hellström är utbildad gymnasielärare i svenska, engelska och mediekommunikation. Hon har under många år arbetat som konsult, utbildare och föreläsare inom retorik, kommunikation och ledarskap. En stor del av tiden ägnar hon sig åt att coacha chefer och ledare genom sitt mentorprogram för chefer. Christina ingår i Sveriges Talare.
Christina är medförfattare till tre böcker bl.a. Retorikboken (Bonniers 1997). Under 2016 utkom hon med sin fjärde bok Bättre ledare - redan i morgon.

Inga förkunskaper krävs

Omfattning

2 dagar

Kontakt

För mer information kontakta oss