Andas medvetet – Må bättre!

Välkommen till sopplunch och ett inspirerande seminarium om hur du kan andas medvetet och må bättre! Vi spenderar enorma summor pengar i jakt på bättre hälsa, bättre utseende, gå ned i vikt, komma i form, sova bättre, stressa mindre och få mer energi. Men faktum är att vi redan har nyckeln till allt detta, nämligen vår andning. Att det är viktigt att andas är ingen nyhet och vi vet alla att vi bara överlever några minuter utan att få luft. Men få av oss är medvetna om att HUR vi andas de 1 000 andetag vi tar varje timme påverkar varje liten del av vårt liv – våra tankar, känslor och fysiska kropp!

Innehåll

Dagens föreläsare är verksamhetsutvecklaren Maria Jonsson som brinner för individers hälsa och välmående företag. Hon är diplomerad andningsinstruktör, utbildad Stressmanager genom mental träning och inom kort även certifierad förändringsledare.

Maria har egen erfarenhet av vilka positiva effekter en mer medveten andning haft på hennes egen hälsa - bättre sömn, mer energi, större lugn/mindre stress, minskat sockersug, bättre matsmältning för att nämna några. Maria kommer inte enbart att beskriva vilka positiva effekter en mer medveten andning har för individens hälsa utan även för företagen. Som nyutexaminerad andningsinstruktör vill hon nu dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom detta livsviktiga hälsoområde.

Varmt välkommen!

Omfattning

En timme och 30 minuter

Kontakt

För mer information kontakta oss