Lunchseminarium - Sömn – konsten att sova gott!

Lunchseminarium - Sömn – konsten att sova gott!

Välkommen till sopplunch och ett inspirerande seminarium om hur du på ett enkelt sätt kan förbättra din sömn och genom det må bättre!

Innehåll

Sömnen är viktig för välbefinnandet och vår hälsa. Idag söker alltfler vård för sömnstörningar. Hur kan den vakna tiden påverka sömnen? Vad kan vi tänka på och påverka när det gäller sömn? Vad behöver kroppen för att fungera och må bra? Och hur gör vi om det inte fungerar att sova? I denna föreläsning får du tips om hur du kan tänka och göra för att påverka din sömn.

Dagens föreläsare är auk. Socionom och Leg. Psykoterapeut Anna Appelblad anställd vid HumanResurs Företagshälsa. Anna arbetar med stress, psykisk ohälsa i behandling och förebyggande arbete både på individ och företagsnivå. Anna har en lång erfarenhet som kurator inom hälso- och sjukvården och är även utbildad psykoterapeut med specialkunskaper inom KBT.

Efter föreläsningen kommer du att få med dig handfasta tips på hur du kan tänka när det gäller din sömn. Det kommer även att finnas tillfälle att ställa frågor. Helt enkelt enkla tips på hur just du kan sköta om dig själv och andra för att få bättre sömn.

Varmt välkommen!

Omfattning

En timme och 30 minuter

Kontakt

För mer information kontakta oss