"Motivationskoden" - Tommy Lundberg

Vad är det som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Välkommen till en inspirerande föreläsning med Tommy Lundberg, uppmärksammad föreläsare och författare till boken ”Motivationskoden”. I Tommys föreläsning får vi följa med på en tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnans märkliga vindlingar och Tommys egna erfarenheter och tankar om ledarskap.

Innehåll

Tommy Lundberg föreläser om vårt engagemang i arbetet och vad som ligger bakom ett positivt, produktivt arbetsklimat. Han pratar om de grundläggande behov som ligger bakom våra inre drivkrafter, om vikten av tillhörighet och tillit och – som det står i undertiteln till hans senaste bok ”Motivationskoden” – varför vi borde gå från "Management till Humanagement”.

Tommy Lundberg har arbetat hela sitt yrkesliv med kommunikation. Han har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor, författare och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Han har arbetat med extern och intern kommunikation för uppdragsgivare som Apple, Audi, Danske Bank, Falu Rödfärg, H&M, IKEA, Länsförsäkringar med flera.

Som författare har Tommy skrivit ”Ledarskap på Sandlådenivå”, som nominerades till titeln Årets Ledarbok 2006, och ”Ledarskap på Apstadiet”, nominerad till Årets HR-bok 2010, tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren. Han har också skrivit ”Det är inte magi, det är energi”, en bok om mänskliga möten och upplevelsebaserad kommunikation, tillsammans med sina kollegor i eventföretaget Brinc Relations. Hans två senaste verk är medarbetarboken ”Skulle du vilja jobba med dig?” och ”Motivationskoden”.

Vid föreläsningen kan du köpa boken Motivationskoden till föreläsningspriset 190:- inkl moms (pris i bokhandeln ca 245:-).

Omfattning

2 timmar

Kontakt

För mer information kontakta oss