Utbildningskonsult till Företagsutbildarna 

Om företaget
Vi på Företagsutbildarna arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildningar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 160 medlemsföretag, vilket ställer höga krav på vårt uppdrag att förmedla service och goda kundrelationer. Vårt ständiga fokus som organisation är att leverera kundnytta inom området kompetensutveckling. Vi levererar rikstäckande, där våra kunder och medlemmar verkar. I stället för långväga utbildningsresor med dyra kringkostnader tar vi konsulten till er.

 

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med kundrelationer, konsultation och bidra till utveckling av det lokala näringslivet? Som utbildningskonsult hos Företagsutbildarna innebär rollen att vara rådgivande och du behöver ha en god förståelse för utbildningar i näringslivet. Du behöver vara trygg i att möta anställda i olika roller, där ni tillsammans hittar lösningar på kundens kompetensbehov. Arbetssättet bygger på försäljning, men med hjärta för kundrelation och kundbehov. Det innebär att dina möten består av konsultation och behovsanalys utifrån en kännedom om utbildningsområdet, kompetensutveckling och organisation. Din uppgift är att förstå kundens behov av specifik utbildning, hitta rätt utbildare utifrån kvalitet och pris samt samordningen och administration av detta. Du arbetar med Västernorrland som geografiskt område med Örnsköldsvik som utgångspunkt. Vi erbjuder ett fräscht kontor mitt i centrum!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Vara kundansvarig för ett antal företag inom olika branscher
• Kunna lyssna in kundens behov och erbjuda rätt lösning
• Självständigt administrativt arbete, som är en stor del av det dagliga arbetet
• Genomföra företagsbesök och behovsanalyser
• Hitta nya leverantörer samt förhandla priser
• Ansvara och driva ett antal yrkesnätverk
• Aktiv omvärldsbevakning och hitta nya relevanta utbildningar
• Ansvar för egen budget
• Sälja egna konsulttjänster

 

Din profil
För att ha rätt förutsättningar att lyckas i den här rollen bör du ha erfarenhet av att arbeta med kompetensutveckling, projektledning och försäljning från liknande bransch och ha ett tydligt affärstänk. Du har hög social kompetens då arbetet kräver att du samarbetar med olika personer och olika grupper. Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska i både tal och skrift. Dessutom behöver du vara noggrann och ha tålmodighet att under stor del av arbetet

jobba administrativt. För att du ska lyckas krävs struktur och en god förmåga att planera arbetet, ett bra affärssinne och förmåga att fatta beslut. Du tycker förstås också om att utvecklas, är nyfiken och van att skapa goda och långsiktiga relationer samt ha ett starkt eget driv. Vi ser en högskoleutbildning som ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

 

Ansökan
Sök via info@foretagsutbildarna.se
Skriv “jobbansökan” i ämnesraden.

Kontaktperson
Lena Ilic Mattsson, Affärschef
073-958 24 20
lena@foretagsutbildarna.se
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort
Örnsköldsvik

Kontakt

Tel: 0650-358 80
info@foretagsutbildarna.se

 

Fakturor
Skickas till info@foretagsutbildarna.se.
Övriga fakturor går till Hudiksvalls postadress.
Organisationsnr: 769606-7409.

Kontor

Hudiksvall
Kastellvägen 2A, 824 50, Hudiksvall

 

Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, 891 33, Örnsköldsvik