Er utveckling är vår drivkraft

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för alla typer av kompetenshöjande insatser.

Kompetens på agendan sedan 2001

Upptäck en enklare väg till företagsutbildningar – alla dina utbildningsbehov samlade på ett och samma ställe! Företagsutbildarna erbjuder utbildning till företag inom flera olika branscher och områden. Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildning på de orter vi verkar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 150 medlemsföretag - tillsammans är vi starka.

Vart finns vi?

Vi finns i Örnsköldsvik, Sandviken och Hudiksvall. Vårt ständiga fokus som medlemsägd organisation är att leverera mesta möjliga kundnytta inom området kompetensutveckling. Vi levererar rikstäckande, där våra kunder och medlemmar verkar. Är en icke vinstmaximerande verksamhet vilket ytterligare tillåter oss att alltid ha kundens bästa i första rummet. Att vi är medlemsägda genomsyrar hela verksamheten.

 
Vi tar utbildningen till er

Vi erbjuder utbildningar lokalt vilket sparar både tid, pengar och miljöpåverkan. Istället för långväga utbildningsresor med dyra kringkostnader tar vi konsulten till er. Tjänster och produkter köper vi i största mån lokalt vilket innebär att vi bidrar till tillväxten i närområdet. Vi arbetar nära och kan hjälpa våra kunder med en långsiktig och hållbar kompetenshöjning vilket i sin tur bidrar till kompetenta, motiverande och lojala medarbetare. Vi bidrar dessutom till en konkurrenskraftig region, något vi är stolta över.

 
Med kvalité i fokus

Genom våra medlemsföretag samlar vi över 35 000 medarbetare i vårt nätverk vilket ger oss en fördelaktig position att prisförhandla med utbildningsföretag och konsulter. Det ger oss möjlighet att leverera högkvalitativa utbildningar till bra priser som gynnar både konsult och kund långsiktigt. Våra medlemsföretag har dessutom 20% rabatt på öppna utbildningar och möjlighet att hålla företagsanpassade utbildningar i sina egna lokaler vilket också möjliggör en bättre prisbild.

Kvalitet är en förutsättning för vår överlevnad som partner och är något vi prioriterar. Vi kvalitetssäkrar alla nya konsulter och utvärderar regelbundet våra utbildningar för att säkerställa att deltagare och beställare får utbildningar av högsta kvalitet.

 

Vi är flexibel och kan erbjuda en bred mängd utbildningar genom vårt stora nätverk av utbildare

Vi är en flexibel partner som är specialiserade på företagsutbildningar. Vi tar gärna emot önskemål och idéer som vi paketerar till konkreta upplägg och offerter att ta ställning till. Vi erbjuder en inköpskanal för alla typer av utbildningar, för att möjliggöra en enkel och effektiv inköpsprocess.

Med ett dynamiskt urval av konsulter och utbildningar kan vi anpassa val av konsult, prisnivå och upplägg efter era önskemål och möjligheter.

Vi tror på kompetens genom samverkan. Tillsammans är våra medlemmar starka och kan påverka utbud och villkor på marknaden tillsammans med oss.

 

Yrkesnätverk

Personliga möten är grunden till bra samverkan i kompetensfrågor. Därför erbjuder vi ett flertal yrkesnätverk för att skapa plattformar till erfarenhetsutbyte och stöd bland företagen i respektive region. De öppna utbildningarna ger också tillfällen för deltagare från olika företag att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Vi samverkar dessutom med kommun, Region och näringsliv för att bidra till samverkan i ett större perspektiv. Allt för att utveckla attraktiva och konkurrenskraftiga regioner längs hela Norrlandskusten.

 
En långsiktighet utbildningspartner 

Företagsutbildarna erbjuder utbildning till företag inom flera olika branscher och områden. Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildning på de orter vi verkar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 150 medlemsföretag – tillsammans är vi starka.

Ordförande
Fredrik Lenz (Plyfa Plywood)

Ledamöter
Maria Lindblad (Metsä Board)
Therese Rahm (Iggesund Paperboard)
Tobias Bunne (Hiab)
Eva K Larsson (Sandvik AB)

Revisorer
Wennberg & Blennå Rev. byrå

Vi erbjuder

Utbildningsrådgivning

Företagsanpassade utbildningar

Öppna utbildningar

Konsulttjänster

Yrkesnätverk

Behöver ni en företagsanpassad utbildning?

Kontakta oss och berätta om era behov. Vi kan anpassa och paketera utbildningar enligt era önskemål. Företagsutbildarna – nära, relevant och prisvärt.

Bläddra i vår utbildningskatalog

Vi erbjuder hundratals utbildningar varje år. Klicka här för att se vårt utbud av öppna utbildningar.