Våra värdeord

Tydligt

Det ska vara tydligt vad vi erbjuder, hur vi arbetar och vår affärsidé. Vi vill ge er en professionell upplevelse

Roligt

Det ska vara roligt med utbildning och att samarbeta med oss. Vi vill skapa goda och nära relationer.

Enkelt

Det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss, få återkoppling och att vi upplevs flexibla för att möta era behov

Er utveckling är vår drivkraft

Vi erbjuder både öppna utbildningar samt företagsanpassade utbildningar skräddarsydd för erat behov.  

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för en mängd utbildningar. 

Du behöver inte vara medlem för att ta del av vårt utbildningsutbud. Men det finns många fördelar. Ditt företag får en erfaren långsiktig kompetensutvecklingspartner, rådgivning,  medlemspriser på alla utbildningar och dokumentation/ statistik.

Vi erbjuder

Kompetens på agendan sedan 2001

Upptäck en enklare väg till företagsutbildningar – dina utbildningsbehov samlade på ett och samma ställe! Företagsutbildarna erbjuder utbildning till företag inom flera olika branscher och områden. Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildning på de orter vi verkar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 150 medlemsföretag - tillsammans är vi starka.

Vart finns vi?

Vi levererar rikstäckande, där våra kunder och medlemmar verkar. Våra kontor ligger i Örnsköldsvik, Sandviken och Hudiksvall. 

 
Öppen- eller företagsanpassad utbildning?

Öppna och datumsatta kurser är tillgänglig för alla företag, du hitta dem i vår utbildningskatalog. Utbildningsformatet är ultimat när det bara är en eller några få medarbetare som behöver utbildas. 

Företagsanpassad utbildning riktar sig till dig som vill anpassa en redan öppen utbildning eller har ett utbildningsbehov som inte presenteras i vår befintliga katalog.

 
Yrkesnätverk

Vi förstår vikten av att bygga starka yrkesnätverk för att främja din professionella tillväxt och öka ditt företags framgång. 

Med våra olika nätverk skapar vi en plattform där affärsprofessionella kan mötas, dela kunskap och skapa meningsfulla samarbeten.

 
Flexibel och en bred mängd utbildningar

Vi strävar efter att vara en flexibel partner. Vi erbjuder en inköpskanal för alla typer av yrkeskurser.

Med ett dynamiskt urval av konsulter och utbildningar kan vi anpassa upplägg efter era önskemål och möjligheter.

Ordförande
Fredrik Lenz (Plyfa Plywood)

Ledamöter
Mirella Westpil (Metsä Board)
Anette Andersson-Löf (BAE)
Eva Larsson (Sandvik AB)
Marie Jonsnäs (Holmen)
Lennart Sundh (Xlent)
Per-Ola Gustavson (Monitor)

Revisorer
Wennberg & Blennå Rev. byrå

Gör det ni är bäst på, vi tar hand om utbildningar

Ni är experter på att driva ert företag mot framgång. Att jonglera med deadlines, balansera budgetar och leda era team som proffs. Men när det kommer till utbildningar, kan det vara som att försöka bygga en IKEA-möbel utan instruktioner. Det kanske går, men det tar lång tid och det kommer finnas skruvar över när möbeln är monterad, kanske kommer den också att vingla?

Här kommer vi in i bilden, vi är era hemliga vapen i utbildningsvärlden. Med en skattkista av kunskap inom säkerhet, datorer, administration, ekonomi, ledarskap, arbetsmiljö och teknik, är vi här för att se till att ni har den exakta kompetensen ni behöver för att lyfta ert företag till nya höjder.

Vi är inte bara ett utbildningsföretag, vi är ert stöd. Med över 150 företag som litar på oss, är vi stolta över att vara er bollplank och guide på er resa mot era mål.

Och när det gäller våra konsulter och utbildare, tänk er dem som era personliga tränare för framgång. De är här för att se till att varje utbildning är en succé och att ni får det bästa resultatet möjligt.

Så låt oss ta över utbildningarna så att ni kan fokusera på att göra det ni är bäst på. För ni kanske inte är experter på utbildningar, men det är vi. Och det är precis det vi är här för att göra – så att ni kan fortsätta att lysa på ert område och låta oss göra det vi är bäst på.

Behöver ni en företagsanpassad utbildning?

Kontakta oss och berätta om era behov. Vi kan anpassa och paketera utbildningar enligt era önskemål. Företagsutbildarna – nära, relevant och prisvärt.

Bläddra i vår utbildningskatalog

Vi erbjuder hundratals utbildningar varje år. Klicka här för att se vårt utbud av öppna utbildningar.