bolt

Er utveckling är vår drivkraft

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för alla typer av kompetenshöjande insatser.

Om oss KORTMINDRE

Kompetens på agendan sedan 2001

Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildning på de orter vi verkar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 160 medlemsföretag - tillsammans är vi starka.

Vi finns i Örnsköldsvik, Sandviken och Hudiksvall. Vårt ständiga fokus som medlemsägd organisation är att leverera mesta möjliga kundnytta inom området kompetensutveckling. Vi levererar rikstäckande, där våra kunder och medlemmar verkar. Är en icke vinstmaximerande verksamhet vilket ytterligare tillåter oss att alltid ha kundens bästa i första rummet. Att vi är medlemsägda genomsyrar hela verksamheten.

Vi erbjuder utbildningar lokalt vilket sparar både tid, pengar och miljöpåverkan. Istället för långväga utbildningsresor med dyra kringkostnader tar vi konsulten till er. Tjänster och produkter köper vi i största mån lokalt vilket innebär att vi bidrar till tillväxten i närområdet. Vi arbetar nära och kan hjälpa våra kunder med en långsiktig och hållbar kompetenshöjning vilket i sin tur bidrar till kompetenta, motiverande och lojala medarbetare. Vi bidrar dessutom till en konkurrenskraftig region, något vi är stolta över.

Genom våra medlemsföretag samlar vi över 35 000 medarbetare i vårt nätverk vilket ger oss en fördelaktig position att prisförhandla med utbildningsföretag och konsulter. Det ger oss möjlighet att leverera högkvalitativa utbildningar till bra priser som gynnar både konsult och kund långsiktigt. Våra medlemsföretag har dessutom 20% rabatt på öppna utbildningar och möjlighet att hålla företagsanpassade utbildningar i sina egna lokaler vilket också möjliggör en bättre prisbild.

Kvalitet är en förutsättning för vår överlevnad som partner och är något vi prioriterar. Vi kvalitetssäkrar alla nya konsulter och utvärderar regelbundet våra utbildningar för att säkerställa att deltagare och beställare får utbildningar av högsta kvalitet.

Vi är en flexibel partner som är specialiserade på företagsutbildningar. Vi tar gärna emot önskemål och idéer som vi förädlar och paketerar till konkreta upplägg och offerter att ta ställning till. Vi erbjuder en inköpskanal för alla typer av utbildningar, för att möjliggöra en enkel och effektiv inköpsprocess.

Med ett dynamiskt urval av konsulter och utbildningar kan vi anpassa val av konsult, prisnivå och upplägg efter era önskemål och möjligheter.

Vi tror på kompetens genom samverkan. Tillsammans är våra medlemmar starka och kan påverka utbud och villkor på marknaden tillsammans med oss.

Personliga möten är grunden till bra samverkan i kompetensfrågor. Därför erbjuder vi ett flertal yrkesnätverk för att skapa plattformar till erfarenhetsutbyte och stöd bland företagen i respektive region. De öppna utbildningarna ger också tillfällen för deltagare från olika företag att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Vi samverkar dessutom med kommun, Region och näringsliv för att bidra till samverkan i ett större perspektiv. Allt för att utveckla attraktiva och konkurrenskraftiga regioner längs hela Norrlandskusten.


Ordförande
Fredrik Lenz
Plyfa Plywood
Ledamöter
Maria Lindblad
Metsä Board
Therese Rahm
Iggesund Paperboard
Daniel Pettersson
Högskolan i Gävle
Stefan Ryckertz
Coop Mitt
Tobias Bunne
Hiab
Eva K Larsson
Sandvik AB
Revisorer
Wennberg & Blennå Rev. byrå

Vad vi erbjuder

apple

Utbildningsrådgivning

flag

Företagsanpassadeutbildningar

doors

Öppna utbildningar

briefcase

Konsulttjänster

network

Yrkesnätverk

Kontakt

Tel: 0650-358 80
info@foretagsutbildarna.se

 

Fakturor
Skickas till info@foretagsutbildarna.se.
Övriga fakturor går till Hudiksvalls postadress.
Organisationsnr: 769606-7409.

Kontor

Hudiksvall
Kastellvägen 2A, 824 50, Hudiksvall

 

Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, 891 33, Örnsköldsvik

 

Sandviken
Hamngatan 12, 811 60, Sandviken