Om oss

Företagsutbildarna arbetar för att samordna lokal utbildning på de orter vi verkar. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften – för individ, företag och samhälle. Som ekonomisk förening ägs vi av våra medlemsföretag och vi har nu över 160 företag och organisationer som medlemmar, vilket vi är glada och stolta över.

Företagsutbildarnas grundidé, som vi jobbat utifrån sedan staten 2001, är att hjälpa lokala företag att spara pengar när det gäller utbildning och kompetensutveckling. Istället för att företag skickar medarbetare på dyra, långväga utbildningar samordnar vi företagens utbildningsbehov, anlitar kvalitetssäkrade konsulter och genomför utbildningen på hemmaplan. På så vis kan företag som anlitar Företagsutbildarna sänka sina kostnader för resor, logi och traktamenten – men fortfarande dra nytta av den viktiga investering som kompetensutbildning är. Det gör att medarbetare utvecklas och konkurrenskraften stärks hos dessa företag och organisationer.

Företagsutbildarna kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud av kurser och utbildningar. Vi skräddarsyr vårt utbud efter våra kunders unika behov och önskemål. Om flera företag uttrycker samma kompetensbehov samordnar vi dessa kurser. Denna möjlighet gör oss till en stark förhandlare som både kan ställa krav och pressa priser – samtidigt som vi blir en attraktiv uppdragsgivare till marknadens bästa konsulter. Våra konsulter är noga utvalda och uppfyller höga kvalitetskrav.

Som medlem hos Företagsutbildarna får ditt företag samtliga av våra kurser till medlemspris. Du får dessutom möjlighet att kostnadsfritt delta på frukostmöten och seminarium inom aktuella ämnen, och även påverka föreningens utveckling via årsmöten. Läs mer om hur du blir medlem.

Årliga mätningar visar att Företagsutbildarnas medlemmar är mycket nöjda med de utbildningar vi arrangerar, den service vi erbjuder samt det personliga engagemang vi visar.

Att satsa på sin personal är den viktigaste investeringen man kan göra som företag. Vi hjälper dig rätt på vägen.

Välkommen till Företagsutbildarna du också!