Medlemskap

Vårt utbildningsutbud står öppet för alla, med eller utan medlemskap. Men att bli medlem hos Företagsutbildarna innebär dock fördelar för både individ och företag. Som medlem blir du inte bara en del av vårt omfattande utbildningsnätverk utan också en delägare i Företagsutbildarna – din partner för långsiktig kompetensutveckling.

 

 
Att vara medlem

Din organisation får tillgång till förmånliga medlemspriser på samtliga utbildningar, rådgivning samt dokumentation och statistik. Som medlem har du också förtur till föreläsningar och värdefulla yrkesnätverk.

Du har även möjlighet att delta och påverka på vår årliga årsstämma. 

 

 
Våra medlemmar

Vi är idag cirka 150st medlemmar med tillsammans över 35.000 anställda!

Vill du bli medlem?

Hör av dig så berättar vi mer!

Några ord från våra medlemmar

Bli medlem hos oss

Group 4Created with Sketch.

Vi kvalitetssäkrar din utbildning

Kvalitet är en förutsättning för vår överlevnad som partner och något vi värdesätter mycket högt. Vi kvalitetssäkrar alla nya konsulter och utvärderar regelbundet våra utbildningar för att säkerställa att deltagare och beställare får utbildningar av högsta kvalitet.

Group 4Created with Sketch.

Vi förenklar din inköpsprocess

Vi erbjuder en inköpskanal för alla typer av utbildningar, allt för att stötta och möjliggöra en enkel och effektiv inköpsprocess. Vi är en bred leverantör med hundratals konsulter i vårt nätverk. Vi har inte ett statiskt utbud – vi anpassar val av konsult, prisnivå och upplägg efter era behov och önskemål.

Group 4Created with Sketch.

Vi sänker dina kostnader

Genom våra medlemsföretag samlar vi över 35 000 medarbetare i vårt nätverk vilket ger oss en fördelaktig position i prisförhandlingar med utbildningsföretag och konsulter. Det ger oss möjlighet att leverera högkvalitativa utbildningar till bra priser som gynnar både konsult och kund långsiktigt. Våra medlemsföretag har dessutom 20% rabatt på öppna utbildningar och möjlighet att hålla företagsanpassade utbildningar i sina egna lokaler vilket också möjliggör en bättre prisbild.

Group 4Created with Sketch.

Hållbara lösningar

Vi erbjuder utbildningar lokalt vilket sparar både tid, pengar och miljöpåverkan. Istället för långväga utbildningsresor med dyra kringkostnader tar vi konsulten till er. Tjänster och produkter köper vi i största mån lokalt vilket innebär att vi bidrar till tillväxten i närområdet. Vi arbetar nära och kan hjälpa våra kunder med en långsiktig och hållbar kompetenshöjning vilket i sin tur bidrar till kompetenta, motiverande och lojala medarbetare. Dessutom bidrar vi till en konkurrenskraftig region, något vi är stolta över.

Group 4Created with Sketch.

Kompetens genom samverkan

Personliga möten är grunden till bra samverkan i kompetensfrågor. Därför erbjuder vi ett flertal yrkesnätverk för att skapa plattformar för erfarenhetsutbyte och stöd bland företagen i respektive region. De öppna utbildningarna ger också tillfällen för deltagare från olika företag att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Vi samverkar dessutom med kommun, Region och näringsliv för att bidra till samverkan i ett större perspektiv och att skapa attraktiva regioner längs Norrlandskusten.

Några av våra medlemsföretag