diamond

Medlemskap

Vi stöttar er i kompetensutveckling.

Som medlem hos Företagsutbildarna får ditt företag en erfaren långsiktig kompetensutvecklingspartner och medlemspriser på alla utbildningar. Medlemmar får dessutom möjlighet att delta på frukostmöten, seminarium och i värdefulla yrkesnätverk.

Vi är medlemsägda vilket genomsyrar hela vår verksamhet - er utveckling är vår drivkraft.

Medlemskapet kostar 350 kr per år och anställd
- en väl värd investering.

Några ord från våra medlemmar

Bli medlem hos oss

Vi kvalitetssäkrar din utbildning

Kvalitet är en förutsättning för vår överlevnad som partner och något vi värdesätter mycket högt. Vi kvalitetssäkrar alla nya konsulter och utvärderar regelbundet våra utbildningar för att säkerställa att deltagare och beställare får utbildningar av högsta kvalitet.

Vi förenklar din inköpsprocess

Vi erbjuder en inköpskanal för alla typer av utbildningar, allt för att stötta och möjliggöra en enkel och effektiv inköpsprocess. Vi är en bred leverantör med hundratals konsulter i vårt nätverk. Vi har inte ett statiskt utbud – vi anpassar val av konsult, prisnivå och upplägg efter era behov och önskemål.

Vi sänker dina kostnader

Genom våra medlemsföretag samlar vi över 35 000 medarbetare i vårt nätverk vilket ger oss en fördelaktig position i prisförhandlingar med utbildningsföretag och konsulter. Det ger oss möjlighet att leverera högkvalitativa utbildningar till bra priser som gynnar både konsult och kund långsiktigt. Våra medlemsföretag har dessutom 20% rabatt på öppna utbildningar och möjlighet att hålla företagsanpassade utbildningar i sina egna lokaler vilket också möjliggör en bättre prisbild.

Hållbara lösningar

Vi erbjuder utbildningar lokalt vilket sparar både tid, pengar och miljöpåverkan. Istället för långväga utbildningsresor med dyra kringkostnader tar vi konsulten till er. Tjänster och produkter köper vi i största mån lokalt vilket innebär att vi bidrar till tillväxten i närområdet. Vi arbetar nära och kan hjälpa våra kunder med en långsiktig och hållbar kompetenshöjning vilket i sin tur bidrar till kompetenta, motiverande och lojala medarbetare. Dessutom bidrar vi till en konkurrenskraftig region, något vi är stolta över.

Kompetens genom samverkan

Personliga möten är grunden till bra samverkan i kompetensfrågor. Därför erbjuder vi ett flertal yrkesnätverk för att skapa plattformar för erfarenhetsutbyte och stöd bland företagen i respektive region. De öppna utbildningarna ger också tillfällen för deltagare från olika företag att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Vi samverkar dessutom med kommun, Region och näringsliv för att bidra till samverkan i ett större perspektiv och att skapa attraktiva regioner längs Norrlandskusten.

Ett klokt beslut

Ett medlemskap i Företagsutbildarna kostar 350 kr per år och anställd. Ett företag betalar för max 250 anställda och en koncern för max 1000 anställda. Tycker du att detta låter intressant?

Några av våra medlemsföretag

Sandvik AB

Iggesund Paperboard

Metsä Board

Sandviken Energi

Monitor ERP Systems

BAE Systems Hägglunds AB

Cibes Lift

Hiab

Domsjö Fabriker AB

SecoTools

Kraton

Bosch Rexroth

SMT, Sandvik Materials Technology

Sunfab

Sekab

Kanthal

Holmen Timber

OSTP

Sandvik Coromant

Huddig

Kontakt

Tel: 0650-358 80
info@foretagsutbildarna.se

 

Fakturor
Skickas till info@foretagsutbildarna.se.
Övriga fakturor går till Hudiksvalls postadress.
Organisationsnr: 769606-7409.

Kontor

Hudiksvall
Kastellvägen 2A, 824 50, Hudiksvall

 

Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, 891 33, Örnsköldsvik

 

Sandviken
Hamngatan 12, 811 60, Sandviken