Säkerhet

Det är arbetsgivarens ansvar att säkerställa att medarbetarna har rätt förutsättningar för att arbeta säkert. Det finns kravutbildningar, rekommenderade utbildningar och utbildningar som företag själva initierar för att erbjuda en trygg och säker arbetsmiljö för sina medarbetare. Saknar företaget rätt kunskap och dokumentation kan det dessutom leda till höga sanktionsavgifter.

Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av säkerhetsutbildningar, kunniga rådgivare och konsulter som kan stötta er verksamhet i kartläggning, paketering och leverans av kompetenshöjande insatser inom detta område.

Som medlem har du dessutom möjlighet att nyttja vår påminnelseservice.

Behöver ert företag utbildningar inom Säkerhet?

Tveka inte att höra av er så berättar vi mer!

Heta arbeten, ATEX, elsäkerhet och ansvarsutbildningar

Vi har färdiga koncept och möjlighet att anpassa era utbildningar inom ramen för vad som är godkänt av lagar, regler och prejudicerande domar. Det finns många arbetsmiljöföreskrifter och regelverk att ta hänsyn till på säkerhetssidan – ta kontakt med oss så hjälper vi dig att reda ut vad ni behöver.

Truck, hjullastare, motor- och röjsågsutbildningar

Vi har regelbundet truck- och maskinutbildningar. Kraven kan komma från arbetsmiljöverket, försäkringsbolag, kunder eller den egna verksamheten – vi finns här för att matcha era behov med rätt nivå.

Fallskydd, mobila arbetsplattformar, ADR 1.3 och kemikalieutbildningar

Vi erbjuder både teoretiska och praktiska utbildningar där deltagarna ska få relevant kunskap som de kan använda i arbetet. Våra konsulter vill inte bara att säkerhetsutbildningar ska checkas av – de ska vara värdefulla och riskminimerande på riktigt.

Så säger våra kunder

Kommande utbildningar inom

Säkerhet