bulb

Rådgivning och tjänster

Våra utbildningsrådgivare kan kompetensutveckling. Vi har 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med deras utbildningsbehov - alltid med kundnytta och service i fokus. Nedan kan du läsa mer om vårt utbud.

apple-big

Utbildningsrådgivning

Våra utbildningsrådgivare hjälper dig som kund att prioritera rätt kompetenshöjande insatser. Vi lyssnar in behov och planerar utbildningsinsatser proaktivt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är ett HR-stöd i kompetensfrågan både strategiskt och operativt. Genom att vi jobbar nära våra kunder och medlemmar kan vi samordna och paketera lösningar baserat på faktiska behov. Vi är flexibla, era behov styr vårt erbjudande.

flag-big

Företagsanpassade utbildningar

Mer än hälften av våra utbildningar är företagsanpassade. Genom att skapa upplägg som är relevant för en specifik målgrupp maximerar vi värdet och effekten av utbildningen. Det möjliggör ofta att fler kan ta del av utbildningen till ett bättre pris med en mer effektiv tidsåtgång. Otroligt bra om du frågar oss (och våra kunder). Vi anpassar val av konsult, prisnivå och upplägg efter era önskemål och möjligheter. Vi levererar rikstäckande, där ni verkar. Hör av dig med era behov och idéer! 

doors-big

Öppna utbildningar

Vi samordnar hundratals öppna utbildningstillfällen varje år för att tillfredsställa behoven i de regioner vi verkar. Perfekt för företag med enstaka utbildningsbehov. Vi erbjuder öppna utbildningar inom bland annat ledarskap, arbetsmiljö, säkerhet och teknik. Kika gärna igenom vår utbildningskatalog för att se vad som är planerat i din region.

bell-big

Påminnelseservice

Företag som regelbundet har behov av säkerhetsutbildningar med olika intervaller och repetitioner upplever ofta att det är svårt att få överblick, att kunna säkerställa att rätt personer går rätt utbildning i rätt tid. Genom vår påminnelseservice erbjuder vi våra medlemsföretag regelbunden information och påminnelse om kommande utbildningsbehov. Som medlemsföretag kan du då arbeta proaktivt och planera utbildningsåret med god framförhållning och minska risken för onödiga sanktionsavgifter till arbetsmiljöverket. Vi underlättar arbetet med repetitiva utbildningar. Låter det intressant för er? Hör av dig till oss.

briefcase-big

Konsulttjänster

Vi köper det ni behöver, oavsett om det är en utbildning eller en konsultinsats kan vi ta fram lösningar som passar er. En konsult kan utbilda, stötta, strukturera och följa upp det operativa arbetet på plats för att realisera förändring och kompetensutveckling. Vi vill att er kompetensinvestering ska göra skillnad. Riktade konsultinsatser till individ, grupp eller verksamhet är en väg att gå för att göra det möjligt. 

network-big

Yrkesnätverk

Vi tror på kompetens i samverkan och driver därför ett flertal yrkesnätverk. Vi samordnar nätverk för VD, HR, Lean Production, produktutveckling, jämställdhet & mångfald, produktion, kvinnliga ledare och arbetsmiljö. Är du intresserad att delta eller har du ett tips på nya nätverk? Hör gärna av dig till oss!

Kontakt

Tel: 0650-358 80
info@foretagsutbildarna.se

 

Fakturor
Skickas till info@foretagsutbildarna.se.
Övriga fakturor går till Hudiksvalls postadress.
Organisationsnr: 769606-7409.

Kontor

Hudiksvall
Kastellvägen 2A, 824 50, Hudiksvall

 

Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, 891 33, Örnsköldsvik