Rådgivning och tjänster

Våra utbildningsrådgivare kan kompetensutveckling. Vi har 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med deras utbildningsbehov – alltid med kundnytta och service i fokus. Nedan kan du läsa mer om vårt utbud.

Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

Vi erbjuder

Utbildningsrådgivning

Företagsanpassade utbildningar

Öppna utbildningar

Konsulttjänster

Yrkesnätverk

Utbildningsrådgivning

Våra utbildningsrådgivare hjälper dig som kund att prioritera rätt kompetenshöjande insatser. Vi lyssnar in behov och planerar utbildningsinsatser proaktivt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är ett HR-stöd i kompetensfrågan både strategiskt och operativt. Genom att vi jobbar nära våra kunder och medlemmar kan vi samordna och paketera lösningar baserat på faktiska behov. Vi är flexibla, era behov styr vårt erbjudande.

Företagsanpassade utbildningar

Mer än hälften av våra utbildningar är företagsanpassade. Genom att skapa upplägg som är relevant för en specifik målgrupp maximerar vi värdet och effekten av utbildningen. Det möjliggör ofta att fler kan ta del av utbildningen till ett bättre pris med en mer effektiv tidsåtgång. Otroligt bra om du frågar oss (och våra kunder). Vi anpassar val av konsult, prisnivå och upplägg efter era önskemål och möjligheter. Vi levererar rikstäckande, där ni verkar. Hör av dig med era behov och idéer! 

Öppna utbildningar

Vi samordnar hundratals öppna utbildningstillfällen varje år för att tillfredsställa behoven i de regioner vi verkar. Perfekt för företag med enstaka utbildningsbehov. Vi erbjuder öppna utbildningar inom bland annat ledarskap, arbetsmiljö, säkerhet och teknik. Kika gärna igenom vår utbildningskatalog för att se vad som är planerat i din region.

Konsulttjänster

Vi köper det ni behöver, oavsett om det är en utbildning eller en konsultinsats kan vi ta fram lösningar som passar er. En konsult kan utbilda, stötta, strukturera och följa upp det operativa arbetet på plats för att realisera förändring och kompetensutveckling. Vi vill att er kompetensinvestering ska göra skillnad. Riktade konsultinsatser till individ, grupp eller verksamhet är en väg att gå för att göra det möjligt. 

Yrkesnätverk

Vi tror på kompetens i samverkan och driver därför ett flertal yrkesnätverk. Vi samordnar nätverk för VD, HR, Lean Production, produktutveckling, jämställdhet & mångfald, produktion, kvinnliga ledare och arbetsmiljö. Är du intresserad att delta eller har du ett tips på nya nätverk? Hör gärna av dig till oss!

Våra nätverk

Health

Produktionsutvecklingsnätverket

Health

HR-nätverket

QUALITY

Nätverk för ekonomer

QUALITY

VD-nätverket

Health

Beräkningsnätverket

Health

Lilla nätverket

QUALITY

Inkluderande ledarskap

QUALITY

Produktionschefsnätverket

Behöver ni en företagsanpassad utbildning?

Kontakta oss och berätta om era behov. Vi kan anpassa och paketera utbildningar enligt era önskemål. Företagsutbildarna – nära, relevant och prisvärt.

Bläddra i vår utbildningskatalog

Vi erbjuder hundratals utbildningar varje år. Klicka här för att se vårt utbud av öppna utbildningar.