Välkommen HudikProfil – ny medlem

Vi hälsar HudikProfil varmt välkommen som vår senaste medlem! Vi har genomfört en intervju med HudikProfil för att få en närmare inblick i deras verksamhet och vad som motiverade dem att bli en del av vår förening.


Vad lockade er att bli medlem i vår förening/företag?

Vi brinner för att jobba lokalt och att Företagsutbildarna erbjuder utbildning lokalt lirar perfekt med vårt sätt att tänka då vi försöker jobba så i alla våra affärer. Nu kan vi på ett enkelt sätt erbjuda alla medarbetare utbildning också – lokalt. Nätverket som Företagsutbildarna erbjuder med många framgångsrika företag lockade också oss att bli medlem.


Kan du dela med dig av HudikProfils bakgrund?

Vi köpte HudikProfil strax innan pandemin i februari 2020, vilket gav tuffast tänkbara start med 0 kronor på kontot och korttidspermittering av all personal. Men med hjälp av ett stort kontaktnät, fantastisk personal, tydliga målsättningar och nöjda kunder har vi gjort en spännande resa och förra året fick vi ett roligt kvitto på detta genom att utses till Gasellföretag av Dagens Industri som ett av Sveriges mest snabbväxande företag. Vi erbjuder arbetskläder och profilkläder med tryck och brodyr, presentreklam, bildekor och skyltar. Vi är medlemmar i Skandinaviens största kedja inom profil – New Wave Profile – och återförsäljare av flera av Sveriges mest kända varumärken.


Vilka mål har ni för ert medlemskap och vad förväntar du dig från oss?

Jag är säker på att det kommer att bli ett bra samarbete både vad det gäller utbildningar, nätverk och övriga affärer.


Hur planerar ni att aktivt delta och bidra för att optimera användningen av våra resurser?

Vi delar gärna med oss av alla våra misstag som vi gjort under vår resa så slipper andra i nätverket gå på samma minor och kanske har vi några bra saker att dela med oss av också som andra kan ha nytta av?Om vårt medlemsskap

Du behöver inte vara medlem för att ta del av vårt utbildningsutbud. Men det finns många fördelar att gå med som medlem, ditt företag får en erfaren långsiktig kompetensutvecklingspartner genom rådgivning,  medlemspriser på alla utbildningar och dokumentation/ statistik. Medlemmar får dessutom möjlighet att delta på frukostmöten, seminarium och i värdefulla yrkesnätverk.

Vi är medlemsägda vilket genomsyrar hela vår verksamhet – er utveckling är vår drivkraft.

Medlemskapet kostar 350 kr per år och anställd
– en väl värd investering.

Dela denna nyhet via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post