Tre nyheter i utbildningskatalogen

Upptäck våra senaste tillskott – tre nya kurser i vårt utbildningsutbud

Vårt kursutbud är dynamiskt och vår ambition är att täcka alla våra kunders utbildningsbehov. Därför uppdaterar vi vårat utbud kontinuerligt för att möta den efterfrågan som finns på marknaden. Inför hösten har vi kompletterat med tre nya utbildningar.

Relationer på arbetsplatsen

En viktigt utbildning för att skapa ett bra arbetsteam och öka er effektivitet. Men det är inte så lätt som det låter.

Kursen två grundstenar är:

  1. Effektiv konflikthantering: Identifiera, förebygg och lösa

Konflikter är en naturlig del av alla sammanhang, inklusive arbetsplatsen. Utbildningen ger dig förmågan att inte bara hantera konflikter när de uppstår, utan också att identifiera varningssignaler och agera för att förhindra konflikter i framtiden.

  1. Feedback och kommunikation

Vi förstår att effektiv kommunikation är nyckeln till framgångsrika arbetsrelationer. Därför ger vi dig insikter i hur du konstruktivt kan hantera feedback, initiera öppen dialog och lyssna aktivt

E-learning – ekonomisk analys i Excel

Är du ekonom, ekonomiassistent eller verkar inom ekonomi på annat sätt i din arbetsroll? Då är den här utbildning allt du behöver för att bemästra Excel!

Vår kurs täcker omfattande ekonomiska analysområden som ger dig en detaljerad förståelse för hur du skapar och tolkar analyser i Excel. Det innefattar bland annat försäljnings- och bokslutsanlayser, skapa effektiva funktioner samt olika analysmetoder. 

Sharepoint grundutbildning

Utbildningen för dig som skapar, administrerar och underhåller en SharePoint-webbplats. 

Efter utbildningen kommer du kunna sätta upp en SharePoint-webbplats genom att använda de verktyg som finns inbyggda i systemet. Listor och bibliotek anpassas med kolumner och vyer så att en enkel men kraftfull yta skapas för lagring och presentation av information.

Se alla våra utbildningar och utbildningsområden

Saknar utbildningen datum eller har du behov av utbildning som inte ingår i vårt ordinarie utbud? Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt! 

Dela denna nyhet via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post