Våra
nätverk

Vi förstår vikten av att bygga starka yrkesnätverk för att främja din professionella tillväxt och öka ditt företags framgång. Med våra nätverk skapar vi en plattform där affärsprofessionella kan mötas, dela kunskap och skapa meningsfulla samarbeten.

Beräkningsnätverket

Beräkningsnätveket skapades för att ge beräknare i regionen en möjlighet att växa som individer, både i kunskap och genom att få kontakter som man också kan bolla olika utmaningar med.

I grunden kommer idén från det faktum att många sitter ensamma på sitt företag och gör beräkningar vilket gör att man är isolerad i sin yrkesutövning och att få kontakt med människor som har sitter i samma situation ger mycket mervärde för alla

HR-nätverket

Nätverket är tänkt för personer som jobbar med HR-frågor i företagsövergripande form, självklart HR-chefer men även andra funktioner är relevanta beroende på hur företaget organiserat sig.

Vi träffas ca en halvdag i kvartalet hos de olika deltagande företagen och diskuterar ett förbestämt tema samt även dagsaktuella frågeställningar för deltagarna. 

Exempel på teman som avhandlats är kompetensförsörjning, lönekartläggning, värdegrundsarbete, företagshälsovård

Lilla nätverket

Ingen info

Nätverk för ekonomer

Nätverket  skapades för att ge ekonomer i regionen en möjlighet att växa som individer, både i kunskap och genom att få kontakter som man också kan bolla olika utmaningar med.

Nätverket passar dig som sitter ensam i din befattning som ekonom, är ekonomiansvarig, har en ansvarsfull roll eller vill träffa andra ekonomer för erfarenhetsutbyte. 

För att skapa och underhålla ett bra nätverk behöver du vara aktiv, nyfiken, generös och professionell.

VD-nätverket

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

Recruiting & Training

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh