Välkommen Annica Hedberg!

Vi välkomnar vår nya medarbetare Annica Hedberg i rollen som utbildningssamordnare på vårt kontor i Örnsköldsvik. Annica har en varierad bakgrund från flera olika yrken och kommer senast inom B2B försäljning. Med en bred erfarenhet av kundkontakt och hennes nyfikenhet tror vi att hon kommer passa toppenbra in i vårat gäng på Övikskontoret!

Vad kommer du att jobba med hos oss? 

– Jag kommer att jobba som utbildningssamordnare och administrera kurser och ha kontakt med våra medlemmar och kunder för att hjälpa dom med utbildningar.

Vilka tidigare erfarenheter har du? 

– Jag har haft ett väldigt varierat arbetsliv, med allt från handel och försäljning till flygvärdinna och djurvårdare. Senast kommer jag från ett jobb med mycket B2B, där det mesta var kontakter med kund, mötesbokning och försäljning.

Vilka egenskaper tror du kommer vara den främsta tillgången i den här rollen? 

– Jag gillar ordning och reda i kombination med ”många bollar i luften”. Det tror jag kan vara en fördel i den här rollen. Att det sedan är i ett härligt team är ett stort plus i kanten.

När känner du dig som mest entusiastisk och inspirerad på jobbet? 

– När man får lära sig nya saker, smått som stort. Något som också är väldigt roligt är när man får bocka av saker som legat på att göra listan, och färdigställa saker. 

Det här visst du kanske inte om mig 

– Jag har läst musik och sjungit väldigt mycket. Allt från operett till dansband. Har även fått äran av att stå på Avicii Arena och köra bakom Peter Johansson.

Dela denna nyhet via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post