Välkommen Jenny!

Vi välkomnar vår nya medarbetare Jenny Nordström i rollen som utbildningssamordnare på vårt kontor i Örnsköldsvik. Jenny kommer senast från begravningsbranschen där hon har varit rådgivare! Hennes förmåga att strukturera kommer att vara en tillgång i teamet och hennes pizzakunskaper kommer nog vara poppis hos kollegorna!

Vad kommer du att jobba med hos oss?

Jag kommer att jobba som utbildningssamordnare och administrera kurser och ha kontakt med våra medlemmar och kunder för att hjälpa dom med utbildningar.   

Vilka tidigare erfarenheter har du?

Närmast kommer jag från begravningsbranschen där jag har arbetat i nio år som begravningsrådgivare. Jag har även arbetat inom detaljhandeln och resebranschen och varit egen företagare. 

Vilka egenskaper tror du kommer vara den främsta tillgången i den här rollen?

Jag tror att min förmåga att planera och strukturera kommer att vara en stor tillgång i rollen som utbildningssamordnare. 

När känner du dig som mest entusiastisk och inspirerad på jobbet?

Att få känna sig delaktig och att man bidrar till att skapa utveckling tillsammans inspirerar mig. Den bästa känslan är när man har slutfört något och det finns ett team runtomkring en som uppskattar ens insats och värdesätter ens åsikter.  

Det här visst du kanske inte om mig

Jag är grym på att göra pizzor och är en hästtjej ut i fingerspetsarna som tränar och tävlar dressyr.

Vill du veta med om Jenny eller komma i kontakt med henne?
Jenny@foretagsutbildarna.se

Dela denna nyhet via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post